Problem att logga in - eller kan du inte se det du förväntade dig?

SÅF:s sajt innehåller även föreningens medlemsregister. Vi har flyttat över data från två system i ett, dels vårt gamla medlemsregister dels vårt gamla forum.

För dig som tidigare har uppgett din e-postadress till SÅF:s medlemsregister ska det bara vara att logga in, om du inte kan ditt lösenord begär du ett nytt sådant.

Om du inte tidigare har lämnat din e-postadress, eller om du har bytt e-postadress, så behöver vi göra en manuell koppling till ditt medlemskonto - som alltså redan finns här. Skicka ett meddelande till oss med formuläret nedan så löser vi det så snart vi hinner. Även du som är medlem i forumet men där SÅF inte har din e-postadress behöver höra av dig för att få den kopplingen gjord.