Bli medlem

Klicka på fliken SVERIGES ÅNGBÅTSFÖRENING och välj sen Bli medlem så kan du anmäla ditt intresse. Medlemsavgiften betalar du till Plusgiro 94 75 05-4 eller Bankgiro 354-2081.

Medlemsavgiften för 2017 är: 225:- för enskild medlem, 250: för familj och 275:- för boende utanför Sverige.

Välkommen till en ångande förening .

Bäst före:
fre, 2017-03-31

SÅF på Facebook

Tack vare Tomas Blom  finns SÅF nu  Facebook. Använder du Facebook kan du enkelt  med i gruppen och sedan bidra med information och bilder det som händer i ångbåtsvärlden

En lite utförligare beskrivning kommer i nästa SÅF-blad som för tillfället är under redigering. Har du betalt din medlemsavgift för 2014  kommer det om några veckor i din brevlåda.

Vi ses kanske Facebook

Bäst före:
tis, 2014-09-09

Svar från Transportstyrelsen angående avgifter mm

Till bl.a SÅF har kommit en skrivelse daterad 2012-10-14 vilken här bifogas som

Bilagor

Lite info från gjuteriet i Gargenville

Webmaster fick ett tips från Hans Brattberg om en trevlig sida.

Franska SÅF, som heter ABV, har på sin trevliga blogg skrivit en del om bronsgjutning bla. Inlägget är ganska långt och det finns dessutom en videosnutt kring gjutning som är ganska lång men mycket trevlig. Adressen till ABV hittar du här - le blog de l'Abv.