Kalendern

2017-11-07 09:00 - 2017-11-30 20:00
Brödtext

Aktiviteter November 2017

Syftet med listan är att mötesarrangörer så långt möjligt skall kunna undvika kollisioner. Jag tar i huvudsak med teknik- och transportevenemang som händer runt Stockholm samt det som rör ånga för hela landet, men även en del utomlands. Uppgifterna om ånga publiceras även i Ångbåtstidtabellens aktivitetslista. Så den delen blir här lite mer omfattande under våren och sommaren.

Kontrollera alltid att evenemanget blir av samt på de tider och platser som anges i listan! Kontaktadresser även längst ner. Listan finns även på http://www.tmv.a.se/och www.steamboatassociation.se. Där kan även kompletteringar hittas mellan utskicken.

Komplettera och rätta gärna uppgifter till stimmaren [at] telia [dot] com. Anmäl om du eller någon kompis vill vara med på sändlistan.

November

7                           SJK kl 18, Hans Lindblom pratar om ERTMS. Tingsvägen 17  Sollentuna

11                         TMV besöker kraftstationen i Oskar-Fredriksborg

15                         TMV Anders Houtz om sin nyutgivna bok om världsutställningar och koppling till industri. Möjlighet att hämta ut årsboken.

16                        Filmafton Sjöhistoriska museet kl 18.30

16                        Klubb Maritim Stockholm klubbafton Hartwickska huset

21                        SSS om Norrköpings spårvägar med Willy Forsström

25                        Hjulmarknaden i Solnahallen kl 11-16